Lustrum voor de Brooklandrun

BORNERBROEK - Vorig jaar was een geslaagd event en het doel van de organisatie is om er dit jaar een nog mooiere editie van te maken. Een lustrum verdient dat!

De vijfde Brooklandrun is op een aantal punten gewijzigd ten opzichte van de vorige vier edities. Het parcours is op de schop gegaan en dat maakt het een prachtige loop die nog uitdagender is.

Individueel of als team
Het meedoen voor personen is mogelijk op de afstanden 5 km, 10 km en 15 km. Kinderen van zes tot en met 12 kunnen ook deelnemen aan de Brooklandrun. Speciaal voor hen is er de kidsrun van 1,5 km. En er zijn mooie prijzen te winnen. Deelname aan de Brooklandrun is ook mogelijk als team. Dus neem samen met een stel sportieve collega's deel aan de 5 km bedrijvenloop. Een gave clinic verzorgd door Loopacademie Easy Run zorgt voor de optimale voorbereiding. Het beste team gaat met de felbegeerde Brooker Wisselbokaal naar huis.

Ontstaan
De Brooklandrun is ontstaan door een aantal sportievelingen die met het idee van een loop in Bornerbroek speelden. Het doel van de organisatie was onder andere mensen op een verantwoorde manieren in beweging te krijgen, te activeren en ze het mooiste van de omgeving van Bornerbroek te laten zien en ervaren. Het is een competitief, recreatief maar vooral een sportief samenzijn. Het evenement is laagdrempelig, maar daagt ook zeker de sportieve loper uit. Het bleek een succes te zijn, want inmiddels mag het lustrum gevierd worden.

Route
Dit jaar loopt de route langs een aantal van de mooiste facetten van het dorp Bornerbroek. Er wordt gelopen over de weg, maar ook via onverharde paden over mooie boerenerven, het Brookerpad en natuurlijk langs de nieuwe Doorbraak. De bijzondere sfeer onderweg maakt De Brooklandrun tot een onvergetelijke ervaring!

Inschrijven
Meedoen met de Brooklandrun kan op 25 mei. Alle afstanden starten om 18.00 uur, behalve de kidsrun. Deelnemers van de kidsrun starten om 18.10 uur. Zowel de start als de finish is bij Sportpark 't Brook. Voorinschrijving voor individuele lopers en teams is mogelijk via de website www.brooklandrun.nl en kan tot 19 mei. Startnummers zijn vervolgens tot een half uur voor aanvang van de start van de afstand op te halen. Ook kan er tot een half uur voor de start gebruik gemaakt worden van de na-inschrijving.

Meer berichten