<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195427&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanalmelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=760,761,762" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

CENTRUM RIJSSEN KLEURT ORANJE!

RIJSSEN – Op zaterdag 27 april zijn de winkels in centrum Rijssen open van 11.00 tot 16.00 uur. Straattheater en gezellige terrassen met livemuziek zorgen voor gezellige oranjesfeer.

Straattheater
Tussen 11.00 en 16.00 uur treft u diverse professionele acts op verschillende locaties. De acts staan voor aandacht, vrolijkheid, fantasie & verhaal. Met oog voor detail creëren ze kleurrijke en dynamische animatie acts die je laten verwonderen. Laat u verrassen!

Kermispaardje
'Thuis heb ik nog een ansichtkaart, waarop een kerk…' en kermispaard! Tenminste, als het aan stalen ros Missy en haar zingende schoonheid Margootje ligt. Vers van de carrousel geklommen om de levensliederen te zingen van Oudhollandse helden als Wim Sonneveld en Willeke Alberti. Swingend op haar showpony rijdt deze zangeres rond om ook andere gouden keeltjes mee te laten klinken! Antiek, maar van alle tijden, tussen rosé en paarse bloemen, een jurk om te zoenen, sleept deze dame je mee in nostalgie en de mallemolen van het leven!

In Bloei
Dansende giechels in de groei! Met rokken van bloemblad en hun kronen vol knoppen zwieren deze blije bloempjes op stelten. Gretig boven het publiek uit groeiend, fris en fruitig bloeiend, begroeten zij de gasten met hun zonnige lach. Deze vrolijke flora's zijn versierd met krullen en koninklijke bloesem. Die, wanneer ze dansend draaien op de sprookjesachtige muziek, betoverend twinkelen in het lente licht.

De Schipper
Een verweerd koper beeld die in volle triomf achter zijn roer staat. Hij houdt alles goed in de gaten en vaart altijd de juiste koers. Deze act won het diploma Esthetiek op het WK 2010, categorie professionals.

Het Speeldoosje
'Er was eens een meisje dat de wereld ronddanste: van de grootste kastelen tot de mooiste steden, langs alle bloemen en op alle stenen, van de diepste bossen tot het circus in Parijs. Haar rode laarsjes met gouden veters stapten en sprongen overal, dag en nacht danste ze door. Op een dag werd ze zó moe, dat ze voor eeuwig in slaap viel. Tenminste... totdat de oude circusdirecteur een speeldoosje in elkaar timmerde: een magisch speeldoosje. Hij zette het meisje op het doosje, en wanneer de muziek begint te spelen…' Kijk, ze danst! Het Speeldoosje is een verhalende dans act waarbij het sprookje tot leven komt. Al draaiend op een sokkel, als een poppetje in een muziekdoosje, ontwaakt het Parijse meisje en danst ze haar rokken nog ronder en blozende wangen nog roder. Voor even danst zij, zolang de klanken klinken uit het doosje, tot ze gaapt, zich uitrekt, en weer tevreden slaapt als een roosje.

De Sprookjesboom
Muzieknoten klinken, bloemen bloeien en zeep bellen komen tevoorschijn. Met je neus tussen de bloemen en de bellen tussen je vingers droom je weg onder het genot van sprookjesachtige muziek. Met glitter lippen, franjes en veel kleuren zingt ze live en versterkt. De muzikale boom trekt ze met zich mee, zodat ieder kan genieten van de heldere noten.

Gezellige terrassen
De horecagelegenheden maken van Koningsdag een mooi feestje. Ze verruimen de terrassen. Bij een aantal horecazaken is er livemuziek.

Winkels open
Ook de winkels in koopcentrum Rijssen kleuren oranje. Rijssen biedt de bezoeker een gevarieerd winkelbestand. Veel toonaangevende zaken bepalen het winkelbeeld van de stad. Kom zelf de sfeer proeven! De winkels in koopcentrum Rijssen zijn open van 11.00 tot 16.00 uur.

En verder…
… is er 's morgens en 's middags wekelijkse warenmarkt. Deze markt vindt u rondom het gemeentehuis.
… wordt er ook aan de kleintjes gedacht. Voor hen is er kinderplezier.
Kom gezellig naar Rijssen op 27 april. Parkeren is gratis, u bent van harte welkom!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195427&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanalmelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=760,761,762" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195440&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanalmelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=760,761,762" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195428&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanalmelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=760,761,762" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>