• Alles
  • (1)
    Muziek
  • (13)
    Evenement

Odd Fellows Almelo open avond 15 september

dinsdag 15 september 19:30 uur

Odd Fellows Almelo houden open avond op 15 september.

Aanvang 19.30 uur

Hofstraat 3 te Almelo (naast de Bleekkerk)

?De Almelose Panta Rhei Loge van de Independent Order of Odd Fellows zou hun ledental graag weer uitbreiden en houdt daarom dinsdagavond 15 september, uiteraard met inachtneming van de corona-voorschriften, een open avond in het gebouw aan de Hofstraat 3 te Almelo (naast de Bleekkerk). De ruim 200 jaar oude broederschap is onder andere gebaseerd op de gedachte dat de mens als denkend wezen medeverantwoordelijk is voor wat zich op aarde afspeelt.? 

De leden zijn verschillend in cultureel, maatschappelijk, politiek en religieus opzicht maar vinden elkaar binnen de Odd Fellows Order. In Almelo is alleen een mannen loge.

?We komen iedere eerste en derde dinsdag van de maand bijeen om de “accu” weer op te laden, waarbij één van de leden een “bouwsteen” heeft voorbereid, een lezing over een onderwerp wat hem en/of anderen interesseert. Er is altijd ruimte voor een goed en open gesprek en discussie over onderwerpen die anderen of ons persoonlijk aangaan of boeien. Ook muziek en rust spelen een belangrijke rol.? ?Daarnaast vinden we onze maatschappelijke rol belangrijk. Dat betekent dat er leden zijn die elders actief zijn als vrijwilliger of bestuurslid.?Indien u belangstelling hebt, bent u dinsdagavond 15 september om 19.30 uur van harte welkom. Einde rond 22 uur.


deel deze activiteit

Locatie

Naast de Bleekkerk
Almelo
Hofstraat 3
7607ab


 
Auto zoeker